e b t c a

multiprofessionele architectenvennootschap bvba burg

ebtca architecten

Copyright 2017
Built with Indexhibit

ebtca is een bureau dat in 20 jaar tijd een netwerk heeft uitgebouwd dat in functie van het ontwerp de nodige ondersteuning geeft.

Oplossingen bieden aan niet evidente opdrachten op een korte termijn is een specialiteit geworden. Hiervoor het nodige team samenstellen en aansturen maakt projecten tot datgene met net dat ietsje meer.

Architecture is so much more than what people see, it ‘s how you make people feel.

We bouwen voor mensen en geven hierbij de nodige aandacht aan de relatie tussen de mens en de gebouwde omgeving. Wij kiezen om terug te grijpen naar de essentie: een gezond gebouw, goed geconcipieerd, compact, correct georiënteerd, zorgvuldig en met duurzame en gerecycleerde gezonde materialen uitgevoerd. Bouwen met de nodige dosis ‘gezond verstand’.

Ons breed portfolio getuigt van deze unieke strategie gaande van privé wonen over collectief wonen naar publieke gebouwen (cultuursector, zorgsector, retail, onderwijs,… ). Zowel nieuwbouw, renovaties als restauraties van monumenten.

Onze 'totaal'projecten zijn het resultaat van samenwerking met bewust geselecteerde specialisten die onze synergie weten te versterken en onze kennis aanscherpen om het volgende project nog beter te kunnen maken.